Acana Pacifica Balıklı Kedi Maması 1.8 Kg (Tüm Irk ve Yaşam Evreleri İçin)
Doğadan yakalanan tuzlu su balıkları ile taze ve ham malzemelerle yapılmış, protein açısından zengin içerik. Daha yüksek Omega içeriği ile bu tarif deri ve tüy sağlığı için mükemmeldir.
Özellikler:
PARLAK TÜYLER VE SAĞLIKLI DERİ:
Dengeli Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri, sağlıklı bir deri ve parlak tüy oluşumunu destekler.
SİNDİRİM SAĞLIĞI:
Yüksek kaliteli protein, lif ve probiyotik karışımı sindirim sağlığını desteklemeye yardımcı olur.
SAĞLIKLI KALP VE GÖZLER:
Taurin, EPA ve DHA kedilerin göz ve kalp sağlığını korumaya yardımcı olmak için ihtiyaç duydukları temel besin maddeleridir.
İSTENİLEN LEZZET:
Küçük av hayvanı içerikleri ve ciğer infüzyonları, kedilerin bayılacağı bir lezzet patlaması sunar.
İçerikler:
Ringa balığı, Orkinos, Barlam Balığı, Mavi Mezgit, Pisi Balığı, Kaya Balığı
Biyolojik Olarak Uygun Oranlar;
75% Küçük Av Hayvanı İçerikleri
Çiğ bütün pasifik ringa balığı (14%), çiğ bütün pasifik uskumru (13%), Çiğ bütün pasifik berlamı (9%), suyu alınmış ringa balığı (8%), suyu alınmış mavi mezgit (8%), suyu alınmış uskumru (8%), bütün pinto fasulyeleri, bütün bezelye, serbest avlanmış çiğ pisi balığı (5%), kömür balığı yağı (5%), bütün kırmızı mercimek, bütün nohut, bütün yeşil mercimek, Çiğ bütün kayabalığı (4%), Ayçiçek yağı, mercimek lifi, dondurularak kurutulmuş morina ciğeri (1%), kurutulmuş yosun, taze bütün kabak, taze bütün balkabağı, taze karalahana, taze ıspanak, taze salgam yaprakları, taze havuç, taze elma, taze armut, taze bütün kızılcık, taze bütün yaban mersini, hindiba kökü, zerdeçal kökü, devedikeni, dulavratotu kökü, lavanta, hatmi kökü, kuşburnu.
Eklenen taze içeriklerimizde tek muhafaza yöntem olarak soğutma kullanılır ve eklenen çiğ içeriklerimiz besin maddelerini korumak için tazeliğin zirvesindeyken dondurulur.
Analitik Bileşenler:
Ham protein 37%
Yağ içeriği 18%
Ham lif 3%
Ham kül 9%
Nem 10%
Kalsiyum 1,2%
Fosfor 0,9%
Omega-6 yağ asitleri 2,0%
Omega-3 yağ asitleri 2,2%
DHA / EPA 1,0% / 0,8%
Magnezyum (min.) 0.1 %
Taurin (min.) 0.1 %
Karbonhidrat NFE 23 %