Özellikler:
ANTIOKSIDANLAR; TAZE MEYVE VE SEBZELERDEN + C VITAMINI BAĞIŞIKLIK FONKSIYONUNU DESTEKLEMEYE YARDIMCI OLUR
PREBIYOTIKLER & LIF; SAĞLIKLI SİNDİRİMİ DESTEKLEMEYE YARDIMCI OLUR
OMEGA-3 VE YAĞLI ASİTLER; BALIK YAĞI SAĞLIKLI DERİ VE TÜY OLUŞUMUNU DESTEKLER.
İçerikler:
Tavuk ( taze veya çiğden), Sağlıklı Tahıllar, Sebzeler&Meyveler
Biyolojik Olarak Uygun Oranlar:
50% Kaliteli Hayvansal İçerikler
50% Sağlıklı Tahıllar, sebzeler, meyveler, bitkiler ve besinler
0% Mutfağımızda hiçbir yapay koruyucu, tat veya renk eklenmemektedir.
Tavuk eti (25%), Çekilmiş yulaf (23%), Taze tavuk eti (5%), Taze tavuk sakatatları (ciğer, yürek, böbrek) (5%), Bütün kırmızı mercimek, Bütün yeşil bezelye, Bütün yeşil mercimek, Taze hindi eti (4%), Taze bütün yumurta (4%), Tavuk yağı (4%), Bütün garbanzo nohutu, Bütün sarı bezelye, Bütün yulaf, Ringa balığı yağı (3%), Güneşte kurutulmuş yonca, Mercimek lifi, Kurtulmuş esmer su yosunu, Taze kabak, Taze bal kabağı, Taze yaban havucu, Taze yeşil kıvırcık lahana , Taze ıspanak, Taze havuç, Taze kırmızı lezzetli elma, Taze barlett armudu, Dondurularak-kurutulmuş tavuk ciğeri (0.1%), Tuz, Taze kızılcık, Taze yaban mersini, Radika kökü, Zerdeçal kökü, Devedikeni, Dulavraotu kökü, Lavanta , Hatmi kökü, Kuşburnu .
Eklenen taze içeriklerimizde tek muhafaza yöntem olarak soğutma kullanılır ve eklenen çiğ içeriklerimiz besin maddelerini korumak için tazeliğin zirvesindeyken dondurulur.
Analitik Bileşenler:
Ham protein 27%
Yağ içeriği 16%
Ham lif 5%
Ham kül 7,5%
Nem 12%
Kalsiyum 1,1%
Fosfor 0,9%
Omega-6 yağ asitleri 2,6%
Omega-3 yağ asitleri 0,5%
DHA / EPA 0,1% / 0,1%